Ztráty z obou stran

Ztráty z obou stran

Anotace: Tato báseň je spíše hudebním textem

Oba víme, že dlouho to je,
co jsme náš společnej příběh začli psát.
Každej z nás svoje nitro přesvědčuje,
že toho druhýho už nemá vůbec rád
a že ho nemiluje a chce se ho vzdát.

Společně si namlouváme,
že náš svět je jak z Piccasovejch obrazů.
My zamotaný do mrazů chcem ven.

Znám nás a to mě trápí,
znám ztráty z obou stran.
Váháš, beze mě kráčíš- si dál.
Tak proč mě trápíš?
Tvoje srdce v sobě mám.
A ty to moje znáš..

Rozdělit naše cesty, chceme oba,
ani jeden z nás však nemá na to sil.
Nejsou na to žádný věty ani slova.
Beze mě byla bys tu sama,
bez tebe jen sám bych zbyl.

Znám nás a to mě trápí,
znám ztráty z obou stran.
Váháš, beze mě kráčíš- si dál.
Tak proč mě trápíš?
Tvoje srdce v sobě mám.
A ty to moje znáš.

Ztráty z obou stran.
znáš, pocit co k tobě cítím.
Ostrost lidskejch hran,
někdy překonáš a někdy tě zničí.
Ztráty z obou stran.
ztráty z obou stran v sobě mám.
Autor haski89, 20.06.2010
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí