Za okny padají kapky deště

Za okny padají kapky deště

Anotace: Psáno z touhy po jedné slečně

Za okny padají kapky deště,
v tom někdo na kliku sáh.
Ve dveřích stojíš a oči klopíš,
sleduji tvoji tvář…

Za okny padají kapky deště,
den noční oponu stáh.
Pán Bůh dnes rozhodil po kraji touhu,
ty vlasy na polštář…

Za okny padají kapky deště,
i tak je celý svět náš.
Ke mně se tulíš, trochu se bojíš,
chceš aby bouřka skončila…

Přestal jsem vnímat kapky deště,
když se naše ústa setkala.
V básničce zůstane nedopsáno,
jak vlastně bouřka skončila.
Autor Zubr, 29.12.2005
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Jo,Zubříku,tahle se mi prostě líbí.Ten poslední odstavec má krásné zakončení...

06.01.2006 16:07:00 | carstin

Motiv opravdu zajímavej a konec asi taky, líbí:-)

30.12.2005 14:14:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí