Sama to víš

Sama to víš

Anotace: Tato báseň je spíše hudebním textem

Jen tak se zaslepeně koukám do prázdna.
A ty mě tím považuješ za blázna.
Vždyť sama nejlíp víš co cítím…

Jen tak se procházím po místech,
Kde sem tě poprvé spatřil.
Vzpomínám na chvíle, kdys byla moje
A já sem tobě patřil.


Vždyť sama nejlíp víš co cítím.
Jak bez tebe se špatně usíná.
Bez lásky tvý do mdlob se řítím
A ty tu nejsi a nejsi…

Bez tebe jako bych to nebyl já.

Zklamal sem sebe, zklamal okolí,
Svý srdce přemlouvám ať už mě nebolí.
Vždyť sama nejlíp víš co cítím…

Pořád jen věřím ve svou naději
A nepřestávám doufat,
Že se vše vrátí do starejch kolejí
A ty mi řekneš, že mě miluješ..

Vždyť sama nejlíp víš co cítím.
Jak bez tebe se špatně usíná.
Bez lásky tvý do mdlob se řítím
A ty tu nejsi a nejsi…

Bez tebe jako bych to nebyl já.
Autor haski89, 21.06.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná písnička-právě jednu takovou poslouchám:).St.

21.06.2010 11:13:00 | CULIKATÁ

Psal sem to jako písničku .. http://www.youtube.com/watch?v=Mw_HUSz8i_U

úplně první.. :)

21.06.2010 10:46:00 | haski89

smutná pocitovka, psaná z hloubky duše, za ty city ST...

21.06.2010 10:43:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí