Mezi mraky

Mezi mraky

Anotace: Báseň je spíše hudebním textem

Probouzíš se do novýho rána,
Sama nevíš co se může stát.
Nikdy nevíš...
Procházíš se po louce sama
Naivně myslíš si, že tě mám ještě rád
A nechceš zapomenout

A fotku mojí máš na svým nočním stolku
Vzpomínky řídí život tvůj
Nikdy nevíš..
Já už však našel si pro sebe lepší holku.
Tak na mě nemysli a životem svým si pluj.
A nechceš zapomenout a nechceš zapomenout.

Mezi mraky bloudíš,
Žádný věci nečekáš.
Bezdůvodně soudíš,
životem proplouváš,
Mezi mraky bloudíš

A těma mrakama sem já

A je mi jasný že to holka není lehký.
Opustit to na co si už člověk zvykl.
Nikdy nevíš..
Nestydim se za to že mam srdce křehký,
A tys mi ublížila a myslelas jako že nic.
A nechceš zapomenout a nechceš zapomenout.

Mezi mraky bloudíš,
Žádný věci nečekáš.
Bezdůvodně soudíš,
životem proplouváš,
Mezi mraky bloudíš

A těma mrakama sem já
Autor haski89, 21.06.2010
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí