Podzim

Podzim

Anotace: Trochu nelancholie

Podzim

Malinko se zachvěly
lístky stromů
a k zemi pár
jich vánek svál
to už podzim
říká se tomu
když Tě někdo nezahřál

a slunce
když z práce jdu domů
poslední paprsek tepla pouští
a vítr
když přidá se k tomu
češe tu v okolí každé houští

Když je Ti zima
nikdo Tě zas nezahřál
vzpomeň si na naše léto
když jsem s Tebou stanoval

vzpomeň si na to
když jsme spolu
čekali poslední noc
říkali první tomu slovu
když milovat zapomněl kdos

Máš chuť říct, co nesvedu
chceš dát svému srdci svobodu
než čekat – mohu – nemohu
a vyjasnit tím oblohu

Ale já, nedám Tě Lásko má
dokud mě budeš milovat
já s Tebou všude budu stát
a než půjdem spát, tak
milovat
Autor slamtron, 30.12.2005
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí