Svatého Jana

Svatého Jana

Anotace: byl pozdní večer

Nádherný večer svatého Jana
v šeru se prochází už ne panna
už jenom Hana
Viléme?Volá do lesů
ty však jsou bez zvuku bez hlesu
jen oči hledají
Bezbožnou
kudlanku nábožnou
Hanku
Měsíc se mléčně rozlije
z kaluže temnota upije
v srdcích zbabělí hledají vrátka
k jezeru temnému cesta je krátká
Daleko bezpečné ráno
Viléme, Jarmilo, Hano!
Autor Elvíra Adamsonová, 23.06.2010
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: Danga, Monica., Isquieasuus, carodejka, Dygi, Mbonita, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí