Mlčíš...

Mlčíš...

Anotace: a já jsem slaboch

Víš, bylo by fajn
kdybys ses ozval.

Třeba i že je konec

Ale Ty nic…
Mlčíš..

Proč?

Mě to trápí ještě víc,
když nevím,
na čem jsem.
Když nevím,
jestli mám ještě
právo nazývat Tě mým.

Patříš už jiné?
Nebo na mě nemáš čas?

A proč jsem takový slaboch,
že neřeknu Ti první sbohem?

Snad…
Snad, že jsem to právě já,
kdo z nás dvou
má více rád.
Autor Michelle.cz, 09.11.2004
Přečteno 802x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí