monolog

monolog

Anotace: jednoho z mých já mi zas řeklo co si o tom všem myslí.

ten už nepřijde!

vždyť to dlouho víš
a přece si dál lžeš:
"přijde za mnou, přijde!"
nechápeš, že sníš
zcestný sen
který tě odvádí
od všech tvých radostí
od lásky něžností
pozvolna na zcestí...

A dál si budeš lhát,
ty malá huso!
spíš se ptej,
zda-li tě má rád,
vždyť máš v srdci pusto!

Teď měl by si tě hřát...
a i přes tvoje žebrání
tě zase nechá umrzat...
Autor Patěnka, 24.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Ejí, Henry Chinaski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí