Vše

Vše

Anotace: Vše a zbytek nic

Čas pomalu plyne a Zem se stále točí,
a já se dívám do těch hlubokých očí,
Hvězd a Měsíce hasne jejich svit,
a mě se v duši skví nekonečný klid.

Jsem šťastný a chci zastavit čas,
zastavit Zemi,vykřičet si hlas,
chci vykřičet celému světu,
že teď chci říct jen jednu větu.

Zahledět se do její duše,
slyšet jak její srdce buše,
říct ty něžná slova,
znova a znova.

Tak žijeme mi dva,v krásném světě,
okolo nás louka kde všechno kvete,
jen mi dva,a svět,Zem,hvězdy jsou nic,
v životě kromě tebe nechci víc.
Autor Ante portam inferam, 25.06.2010
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: amores peros, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí