Fyzika..

Fyzika..

Anotace: .. snů

Fyzika snů není exaktní věda
prašť jako uhoď
stejně se pochopit v tom smyslu nedá
že nemá důvod

na existenci zde v reálném světě
když ji žít nelze
kdo tady IQ se sněním si plete?
za zmyslů meze

praktiků z bód já se pouštím jak smyslu
zbaven dočista
nemaje právě teď choutky těch syslů
- hasta la vista

s fyzickým tělem svým ve snech se ztrácím
najdu Tě snadno
do reálu se pak bez Tebe vracím
s fyzicky vadnou

představou Tvé lásky, spadlé jak z nebe
uprostřed noci
takhle se zasním, ať poznám Tě lépe..
(takhle sní cvoci)
Autor Petbab, 25.06.2010
Přečteno 296x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vjeršotepec, zelená víla, stmivani.na.lepsi.casy, isisleo, Holis, hašlerka, Psavec, Mbonita, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě zvláštní, líbí...*:)

22.10.2010 09:05:00 | PIPSQUEAK

Láska je bláznivá, mámivá, krásná, bolestná..

25.06.2010 10:30:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí