motýlek

motýlek

Anotace: motýlci lásky, motýlci zapomění, motýlci odpuštění

tvý motýlci z břicha
už všichni odletěli
a ani se nezeptali
jak se máš?

potkala jsem jednoho
říkal, že se mu stýská
tak jsem ho dovedla za tebou
zběžně mi poděkoval
mohl se zbláznit radostí
skákal a zmateně poletoval
a pak se to stalo
smysl to mělo i nemělo
narazil ti do srdce

asi nemělo technickou
airbag nefungoval
a tak dírkou malinkou
ten motýlek proplouval
a letěl, letěl srdeční stěnou
udiven a zasvěcen do tajů cév
a letěl a tepal v tvé krvi
která se pod křídly stávala pěnou
tak rychle jimi mával
skákal a zmateně poletoval

ale když je v srdci díra
ať od kulky nebo od motýla
pořád je to díra... díra!
krev tepe a tepe až dotepe
cos to udělal?

motýlku hloupá
motýlku, ty blbečku
krev stále doufá
Autor nedám si. díky, 27.06.2010
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková lehce úsměvná ale jinak je fajn...:)

27.06.2010 19:49:00 | Luca Steavens

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí