Týdenní

Týdenní

Anotace: 31. 7. 2007

dává nám ochutnat ta středa
poslední pocit samoty
i samoty je občas třeba
na tu si nechám soboty
a třeba taky na talíři
co nakreslili tři malíři
ten čtvrtej to jsi vlastně Ty
šedovlasý a od barev
na zdi maluješ záplaty

tak zůstane mi pod kůži
týden, co lásku utuží
vzpomínat budu z našich řádků
co prožili jsme sami pátků
a to nám končí...

stejně pak zase něco začne
obyčejné i mnohoznačné
v pondělky budu básně psát
v úterý o nich povídat
vždyť lidský život není věčný
a to mi přijde neskutečný
tak jak ty naše
ty čtvrtky pro nás nekonečný

no jen si představ - neděle
ta i navzdory čtvrtkům
snídani nejlíp do postele
může být kafem od večera
a ranní pusa s vůní chmele
tak chutná ranní premiéra
ukončí kdesi na trase
ten z milionu našich týdnů
no vždyť už bylo načase...
Autor Métis, 28.06.2010
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Luca Steavens, teď už nikdo, dee-dead
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji=)

29.06.2010 19:42:00 | Métis

hezká...

29.06.2010 17:47:00 | Luca Steavens

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí