Z nebe

Z nebe

Anotace: ...

Spatřil jsem anděla
po nebi letěla
a u mě přistála
očima krásnýma na mě se usmála

na mě se usmála
točí se se mnou zem
tolik bych chtěl
chtěl bych být unesen

unesen do nebe
na křídlech kouzelných
létal bych s ní
a poslouchal její smích

veselý, zvonivý
nádherně svádivý
a tiše doufal
že mě snad políbí

polibek malinký
polibkem oplatil
a plaše zašeptal
řekni že zůstat smím

anděl můj stydlivý
dolů mi ukázal
a zase domů
domů mě vykázal

za krkem bolí
jak dívám se do nebe
na zemi stojím
a myslím jen na Tebe

na Tebe anděli
na Tvůj úsměv veselý
na vlídná slova
a čas hezky strávený

na zemi stojím
a dívám se zdola
na Tebe anděli -
Zaleť sem znova!

prosím

jsi krásná
Autor mida, 28.06.2010
Přečteno 350x
Tipy 19
Poslední tipující: Házté, Vanilková Ninja, Bíša, Luca Steavens, Mates.21, labuť, Psavec, Kapka, Kett, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přiletí,nemůže tě přeslechnout,píšeš nádherně

30.06.2010 22:29:00 | Vanilková Ninja

Ať anděl osvítí tvé další krásné básně...

29.06.2010 16:03:00 | Luca Steavens

kéž anděl vynese tě k neby a navštíví s tebou Amorův chrám

29.06.2010 12:55:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí