Láska je slepá

Láska je slepá

Anotace: ***

Láska je slepá
a stejně slepé bylo i mé srdce
stála jsi tam sama v dešti
svým dechem zahřívala své zkřehlé ruce

dotkla jsi se mého srdce,mé duše
změnila můj život i cíle
než jsem tě konečně našel
já nachodil míle a míle

líbal jsem tvé rty,hladil tvé vlasy
sdílel s tebou postel,sdílel sny
znám tvou vůni,znám tě dobře
s tebou jsou nekonečné dny

viděl jsem tvé slzy,stejně tak i smích
pozoroval jsem tě,když jsi spala
znám tvé obavy a ty znáš ty mé
miloval jsem chvíle,kdy jsi mé ruce do svých brala

konečně jsem našel to co jsem vždy hledal
za nic na světě bych tě lásko už nikomu nedal.
Autor Final, 29.06.2010
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: stravla, Mraveneček, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu pěkné vyznání
ST

24.07.2010 18:24:00 | stravla

To člověka zahřeje,když vidí,jak se mají dva lidé rádi.Krásné a ať láska vydrží navždy:)

29.06.2010 21:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí