Prázdný byt

Prázdný byt

Anotace: 27. 4. 2008

Nechtěl ses vracet do prázdného bytu
A teď zas kolem mě jsou jenom čtyři stěny
A mlčí, maminka jim asi řekla
Teď pár dní budete jak pěny

Snad kávovar, co nemáme
By se mnou prohodil pár slov
Ale ten je rád, že zůstal v obchodě
Moc dobře ví, že mluvila bych o Tobě
/A o kom taky jiném…/

A tak Ti teď po větru posílám
Nač myslím v opuštěném bytu
Že bez Tebe nemohu a nechci usnout, no prostě
Lásko, chybíš mi tu!
Autor Métis, 30.06.2010
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Dota Slunská, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji=)

12.07.2010 02:06:00 | Métis

Výstižně napsáno...

11.07.2010 16:34:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí