IVÍKOVI

IVÍKOVI

Anotace: zamilovaná

IVÍKOVI

Jak jen sdělit mám,
co na srdci mi leží?
Jak jen vysvětlit všechny ty pocity...

To, že už pravou lásku znám...
Že už jsem tou, co na ni věří.
A že už se nemusím ptát, kdo jsi Ty.

Jsi všechno, co znám.
Jsi všechno, co miluju.
Jsi všechno, co mám.
A já Ti lásku svoji slibuju.

Nemohla bych být šťastnější!
Nemohlo by to být krásnější!
Jsme téměř dokonalí - žádné prchlivé blouznění.
Miláčku...Já věřím a doufám,že jsme si souzení.
Autor Turmalina, 30.06.2010
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí