Věřila jsem..

Věřila jsem..

Anotace: ...

Věřila jsem Ti lásko, s Tebou věřila jsem na lásku,
Zchladil jsi mě deštěm slov a mé štěstí teď visí na vlásku,
Nějak jsem se zamotala v tom víru ztrát,
Zda mě miluješ, nikdy neměla jsem se ptát...

Ale možná je lepší pravdu znát, i když je krutě svá,
Málokdy člověka potěší, ale pořád jsem Tvá,
Odcházíš sám a já na stejném místě stojím,
Dívám se na dveře a čekáním svůj smutek hojím...

Bavilo Tě být se mnou, ale nějak tě to přešlo,
Z velké lásky a větších plánů rychle sešlo,
Říkáš nebuď smutná a buď v poho,
Ale miluji Tě, teď nemám koho..

Neměla jsem nikdy pravdu znát,
Neměla jsem se za Tvou láskou hnát,
Neměla jsem věřit, ale věřila jsem,
Byla jsem šťastná a říkala to všem..

Teď mlčím..
Teď vzpomínám a brečím,
Teď v osvobození doufám,
Teď bezmocně si zoufám..
Autor verrinnka, 30.06.2010
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neplakej,nebuď smutná
život často hořce chutná
opět slunce zpoza mraků vyjde
a nová,pravá láska k Tobě přijde-moc bych Ti ji přála-už aby srdce hřála.Culda

30.06.2010 18:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí