Nikdo takový

Nikdo takový

Anotace: Původně mojí spolužačce I.M.

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Není člověk na světě, který by to ustál,
není člověk na světě, který by tam zůstal,
není člověk na světě, který by to snesl,
není člověk na světě, který by neklesl.
Není nikdo, kdo by dostal křídla,
není nikdo, kdo by byl má víla.

Láska je zbraň, nejmocnější na světě,
láska je stroj, který všechno unese,
láska je transportér, nesoucí tvého kluka,
láska je z písničky ta nejkrásnější sloka.
Láska je potvora, která ti vše vezme,
tvrdší než diamant a nikdy nezrezne.
Láska je láska, horoucí cit,
přináší bolest, přináší smích.
Láska je láska, horoucí cit,
jedině s ní můžeš naplno žít!
Autor Virteal, 01.07.2010
Přečteno 541x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucerna, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne si to napisal :)

22.02.2011 19:06:00 | Lucerna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí