Minulost

Minulost

Anotace: ...

Prázdný flakón od Chanelu
rtěnka hozena jen tak na flanelu
Černé prádlo z krajek šité
tvoje znamení do mé kůže vryté
Tak začíná den kdy vstávám,slovy
touhy se Ti vzdávám....

Ramínko od košilky klouzavě padá
já si do vlasů velký skřipec dávám
Pak si sednu na okraj vany,do ruky
beru šampon z Heny.Prý blondýnkám
svědčí z heřmánku,cítíš tu vůni na dálku?

Na stole černá káva,nejednou mi do
mobilu přišla "ňáká" zpráva: Preji Ti
vzdycky krasna rana-jsi jen ma neznama!

Neznám to číslo,je to přeci jen host
stejně díky za přání,končím slovy a...Dost!


Byla to možná má ...."Minulost"....
Autor Kett, 01.07.2010
Přečteno 381x
Tipy 23
Poslední tipující: Koza, jedam, mida, Niky88, bobi bobie, Vanilková Ninja, Chico1, sobý hnusec, zenge, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt, moc povedená, ráda Tě čtu, ST

10.07.2010 20:11:00 | Koza

Píšeš to s takovou lehkostí, jako by to bylo skutečné. Moc hezká Kačenko

01.07.2010 22:39:00 | Chico1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí