Přistižena

Přistižena

Anotace: Bez věnování.

Lidi, kterým věnujeme básničku, pro nás obvykle
něco znamenají.
Nebo ne?
Stejně to jednou pomine,
ať už to je (nebo bylo) cokoliv.
Cestami života pospíchají
o něco míň
než ti ostatní - a zanechávají hlubší stopy
a slovy vrytými do němoty
na sebe nakonec nechají zapomenout.
Prosím Tě, proč?
Protože přátelství bez lásky neexistuje,
zvlášť když je jeden muž, a druhá žena.
S úsměvem v nelásce přistižená
třeba bude nakonec litovat,
že odešel
nadobro
anebo že mu kdy věnovala básničku.
Autor Trinity666, 01.07.2010
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Lioness, Mraveneček, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí