..naše rosé..

..naše rosé..

Anotace: Tvé je bílé a mé rudé..

Ponořil já se v podzemí do vroucích pramenú
I Procházel se já krajinou zahalenou do barevných šifonú
Hleděl jsem na tisíce třpitících se světel k nám letících
Když zatím v dlaních tvé teplo oba nás nocí hřálo

My Kráčeli v bouři i tichu a čas neměl naši úctu
A soumraku šero nemohlo být bez Tvého dechu
Každý vjem našeho bytí nám křídla propújčil
Jen tanec v rytmu tepu, byl svědkem hry našich stínú

Jdu dál a Tebe vyhlížím, máš šaty jak kvetoucí máky
I měsíční paprsky pokryli tvé pantoflíčky...
Proč to, víme jen my a tajemství společných prohřeškú
Není svědkú, jen naše oči, když se zasní, vědí své...

Lásko má všudepřítomná...
Autor Valemart, 02.07.2010
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, Koza, NikitaNikaT., Taog, CULIKATÁ, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi spojení - čas neměl naši úctu...

23.07.2010 23:40:00 | zelená víla

Moc hezké počtení. Vážně se Ti náramně povedlo... lehounce zamyšlenkové a pro některé skutečně snivé... láska všudy přítomna na každého zpoza růžku kouká a čeká. ST!

17.07.2010 08:23:00 | NikitaNikaT.

Skutečně krásné, vyznání, které nelze přehlédnout, nelze nenaplnit ... Krásné, vznešené... ST

17.07.2010 08:23:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí