Nepřišels'

Nepřišels'

Anotace: nenávidím ho, za to co udělal..

Tápeš svou myslí
ostří po kůži jede
zda na Tebe myslí
kdo ji zítra svede

sedí tamc čeká, pláče
udělal jsi z ní figurku falešného hráče

je pozdě napravit dětinské chyby
sedí tam naposled, křičí
krvavé dlaně nemocné ryby
naposled ve světle marně se krčí

teď naposled sfoukni nečistoty jejího těla
přines konečně pravdu na dlaních
vzpomeň si na maličkosti co tajně chtěla
poslední dárek, polibek, výlet na saních
Autor Alex91, 03.07.2010
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Neznámá v neznámé době, Haminka, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je graciézni až mě z ní mrazí...

02.02.2011 09:31:00 | Neznámá v neznámé době

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí