Kdy svítáš..

Kdy svítáš..

Anotace: ... to jsme se poznávali den a já nechtěl znát, kdy slunce svítá, protože jsi mluvila srdcem a hřálo tak blízko... a teď je také ráno, jiné, modráskově zpívající

Noc tiše usíná
a Ty jdeš po kraji
s copánky svázaných voňavých vlasů
Dívčino líbezná
ráda mi zatajíš
ohlídáš červánky na stéblech času

Jestli se setkáme
kde zvonky strádají
po rose kopretin budeš se ptát?
Deště v nás rozdáme
krůpěje slétají
na louce v jitrocel mák zvlčí snad


Tvým jitřením
se vnořím až ztrácím .. svou zem
přán Tobě být .. blíž Toužím a toužím že jsem


Když řeka zašeptá
v dálavách čeká ji
slaná tvář moří v samotách vln
V přístavu nelehká
jsou bytí, c'est la vie
plující lodičkou nezkrotných srn

Nech ať Tě nenechám
ať klidně roztaji
v saténu pomněnek jsme chill out s čilou
Se srdcem býval sám
a teď již nehraji
za chvíli přiznám ros i pod peřinou

Snad zakletím
se zbořím jak lovec uloven?
Proplouváš.. s tónem řas.. a skrýváš diadém

Blíž vyznání
se šeřím .. zněžnělý kouzlem

při líbání jsme křídly
ač spolu jsme den
kdy svítáš..
Autor J's .., 05.07.2010
Přečteno 484x
Tipy 33
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Ráchel, šuměnka, WAYWARD, Lady L, Krahujec, Lota, Pevya, hašlerka, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přenádherná báseň
"kdy svítáš" vyznání je vyznané
"kdy se šeříš" k tomu se dostaneš...

28.07.2010 20:39:00 | šuměnka

něžně laděná lyra si pohrává
se strunamy duše mí

27.07.2010 22:44:00 | Lady L

...i mně, se moc líbí... :-)

09.07.2010 22:54:00 | Lota

ST! Má kouzelnou atmosféru, trošku tajemnou, červánkově nachovou, moc se mi líbí.

09.07.2010 16:20:00 | Pevya

Hezká,něžná.Líbí se mi.

05.07.2010 07:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí