Step dance..

Step dance..

Anotace: .. na Venuši

Pre step dance hľadám tú
najlepšiu podlahu
v mojich snoch s láskou
mám Venušu v dosahu
červená planéta
vhodnou je kulisou
sú to sny?
pochybnosť
patrí do ríše snov
klepoty opätkov
vnímam tak zreteľne
ten rytmus v nohách znie
neblúdia bezcieľne
Venušou poctený
výsadu sóla mám
vzápätí strieda ma
- rozumiem týmto hrám
tanečné finále
z tmy potlesk zavŕši
obom nám dojatím
od šťastia zaprší
z očí dážď
rozmočí obuv
i podlahu
svetlá rámp pohasli..
prší..
.. tak odvahu
Autor Petbab, 05.07.2010
Přečteno 267x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Holis, Mbonita, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, labuť, Doradan, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..ST!

06.07.2010 21:38:00 | hašlerka

Hmm..moc pěkný step dance..ST

05.07.2010 17:14:00 | xoxoxo

krása..

05.07.2010 15:18:00 | Doradan

To je tak pěkné,moc se mi
tvé hvězdné tance líbí...
ST,St,st...

05.07.2010 11:41:00 | Květka Š.

Hezká.

05.07.2010 10:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí