Chci

Chci

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=QLk4r3N_hN4

Chci žít každou minutu,
a za bezmeznou touhu dostat pokutu.
Chci se jednou dotknout mraků,
a poznat sílu nezměrných zázraků.
Chci vyšplhat na vrcholky hor,
a mít v očích ten nefalšovaný vzdor.
Chci se brouzdat raní rosou,
a pavučinu perel stírat nohou bosou.
Chci mít v náruči plnou náruč vlčích máků,
a v korunách stromů poslouchat zpěv ptáků.
Chci poslouchat jak vítr ševelí,
a sledovat jak k zemi peří přiletí.
Chci zahalena tmou tančit,
a do osidel nechat se vlapit.
Chci mít důvod denně se smát,
a sny co budu si přát.
Chci namalovat motýla,
a jeho barvy bych odkryla.
Chci mít bělavá křídla,
a vážka do vlasů mi vlítla.
Chci se hřejivě usmívat,
a v Tvé náručí teple se zahřívat.
Chci se dívat na soumrak slunce,
a poslouchat jak tluče Ti srdce.
Chci se Ti dívat do očí,
a svět se se mnou zatočí.
Chci slýchat Mám Tě rád,
a jako blázen štěstím slova řvát.
Chci dnes a denně Tě milovat,
a Tvoje ústa nechat rámovat.
Autor Kessi, 05.07.2010
Přečteno 450x
Tipy 6
Poslední tipující: Luca Steavens, CULIKATÁ, malá slečna, Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky ti to přeju.. moc hezký

07.07.2010 19:24:00 | Luca Steavens

Děkuju :)

05.07.2010 21:57:00 | Kessi

ale to všchno můžeš mít...přeju Ti to :-)

05.07.2010 21:43:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí