_ _ _

_ _ _

Anotace: Báje.

Na okno melodii klavírní hrají mi kapky
a někde za nimi Tvé slunce rudé skrývá se,
já tonu v jeho zvláštní, neviděné kráse,
tóny skoro neslyším, jen jakoby z dálky.

Nejradši schoval bych se někam do obálky
a takhle v dopise hned poslal se za Tebou,
stačí věřit, že všechny cesty k Tobě vedou,
abych zas nevrátil se, nedoručen, zpátky.

Za chvíli na krku ucítím Tvé vlčí drápky,
jak na mě neslyšně asi píší nějaké slovo,
pohledem do Tvých očí probudím se, Bájo,
těším se jako pes, až procitnu do pohádky.
Autor Dementaire, 06.07.2010
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, labuť, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, aliee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalá O:) :-*

06.07.2010 20:48:00 | aliee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí