Posté

Posté

Anotace: Posté a stále nepřichází...

Sedím na lavičce,
čekám na Tebe,
slunce se za mraky ztrácí
posté. Posté hledám Tě
před obzorem smutným
a zatím jen labutě
letí směrem mým…
Křídly bláznivě mávaj
posté. Posté zas a zas.

Je pozdní večer – první máj,
večerní máj – je lásky čas,
sedím na lavičce,
čekám na Tebe,
už okusujou mě ptáci.
Autor Dementaire, 07.07.2010
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, Dekadence, aliee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí