Navždy květ

Navždy květ

Anotace: Ona je svět

Já pletl jsem pro ni koruny,
teď je tráví rudé plameny,
já pletl je ze svých vlasů,
za těch krásných časů.

Já tesal jsem pro ni kmeny,
ty teď pomalu hňijí,
já tesal je s kapkou něhy,
ale pořád pevně stojí.

Já tvaroval jsem pro ni kořeny,
vysály už všechnu vodu,
já tvaroval i když byly mořeny,
teď už jen ničí půdu.


Já vytvořil pro ni tohle tělo,
chyběl mu však život a duše,
ona do něj vdechla co mu chybělo,
už mu srdce uvnitř buše.

Na schnilých útrobách mých,
její květy stále kvetou,
jsou pro ty kteří nezapomenou,
že jsem navždy tvůj.
Autor Ante portam inferam, 07.07.2010
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: amores peros, Vera, CULIKATÁ, Ába
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí