Tak to končí

Tak to končí

Anotace: ...není nic horšího než raněné srdce...

Není to lehký, smířit se s tím,
že chce asi jinou a já o tom vím.
Bude to těžký, nechat tě jít,
ale nemůžu ti bránit, v tom jak chceš žít.

Přísahám bohu, že měla jsem tě ráda,
byla jsem ti oporou a kryla jsem ti záda.
A i když mi občas, docházely síly,
chtěla jsem být s tebou i v nejtěžší chvíli.

Mysli si co chceš, ale já to myslím vážně,
bral si ten náš vztah, asi trochu zvláštně,
říkal si, že na mě, pořád ti záleží,
ale v jistejch chvílích, byla jsem ti zátěží.

Ublížil's mi tolikrát, že na odpuštění nemám,
já naivně si myslela, že jsi to co hledám.
Tak už jdi pryč, jdi si za tou jinou,
není to mojí, ale tvojí vinou!

Třeba, když jsi po čtvrtý, zase znovu lhal,
a s jinou holkou si málem schůzku dal,
nemá cenu ti říkat jak to bolí,
takováhle rána, se vždycky špatně hojí.

A pak ty tvoje omluvy, zase další lež?
Proč mi radši neřekneš, že mít jinou chceš?

Už nebudu ti bránit a v cestě ti stát,
nemá cenu omlouvat se a pak znou lhát.
Já na tohle nemám, já mám jinou povahu,
proto jsem teď sebrala všechnu svojí odvahu.

A i když se snažím slzy v dlaních skrýt,
je to takhle správý asi má to takhle být.
Říkám ti: Miláčku, nejsem tvoje hračka,
najdi si na hraní, jinýho panáčka..

Osud mění pořád naše životní plány
cíle, sny a špatně hojí rány,
teď musím to tak brát, to se občas stává,
že srdíčko raněný, bolet nepřestává.
Autor Jean89, 07.07.2010
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: Václav Sluka, Bíša, Luca Steavens, zelená víla, slza29, Jiná, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ůžásný ty si najdeš někoho kdo Tě bude obdivovat a ctít.. hodněštěstí... ST

08.07.2010 08:51:00 | Luca Steavens

Prestože to bolí, obdivuji tě za tvou odvahu. Opustit někoho, koho milujeme...je to těžké... ST

07.07.2010 17:30:00 | slza29

Zase nám bude svítit sluníčko neboj... a za čas se jenom usmějeme a řekneme si, že to bylo i něčemu dobré... konec totiž znamená nový začátek...

07.07.2010 15:03:00 | labuť

Netrap se,asi si Tě nezaslouží,
vím,jak zrada lásky souží.
Posílám Ti culíčky s přáním,ať je Ti brzy veseleji:))

07.07.2010 14:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí