Paprsky slov

Paprsky slov

Anotace: ...

Paprsky slov vyslal jsem k tobě
složené z písmen namísto fotonů
Tak pošli je na zpět, nebo ti utonu
v temnotě prázdna- zavřený v hrobě
samoty…


Paprsky slov k tobě spěchají,
ať rozzáří na chvíli nebe ztemnělé
Ať mohu ti říct malinko nesměle,
že ledy na hvězdách za chvíli roztají
pod žárem mé lásky…
Autor Chašmodský, 07.07.2010
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, CULIKATÁ, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí