Víla z rybníčku

Víla z rybníčku

Anotace: poslechla si smutnou písničku...

Dnes jsem si poslechla
jednu smutnou písničku
Vtáhla mě do děje na malou chviličku

Smutná je víla v malém rybníčku...

Prosí dlaní zlatou rybičku,vrať čas
a nespěchej na tu dušičku,kterou chceš
mít v tom malovaném hrníčku...

A tak sedí na kameni u rybníčku...

Kouká smutně a říká...Měsíčku
pomoz mi sundat to srdce z kolíčku
Je omotané smuteční páskou
uzdraví se jen krásnou Láskou....

Ze slz ti věnuje krásný dárek
z perel třpytící se nádherný zámek
Klíč, ten najdeš uvnitř sebe,odemkni
ho jen s Láskou ke mně....

K víle z rybníčku,co má smutnou dušičku....
Autor Kett, 07.07.2010
Přečteno 350x
Tipy 17
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Bíša, Linzerka, Niky88, Doradan, Jiná, ilona, sobý hnusec, mida, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc nádherná,hodně jsem se potěšila:-)ST

08.07.2010 17:38:00 | ilona

krásná, ale smutná ST! Kačí
a teď zkusíš PROSÍM napsat něco veselýho :)
díky

07.07.2010 21:14:00 | mida

líbí se mi to souznění..

07.07.2010 20:10:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí