Slza plaví slzu

Slza plaví slzu

Anotace: Když už slzy dochází...život tiše odchází..

Slza plaví slzu,
můj obraz se ptá,
kde ten smutek beru,
kam ho nitro dá?

Slza plaví slzu,
obraz ztrácí jas,
cítím na rtech mlhu,
chce to možná čas.

Slza plaví slzu,
ruka má se chvěje,
prázdná díra v srdci,
mně tam tiše zeje.

Slza plaví slzu,
život prchá pryč,
na zmařenou naději,
vezme si smrt rýč.

Slza plaví slzu,
tvář pozbývá strach,
opouští svět dechu,
mění se mi v prach.
Autor slza29, 08.07.2010
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Divoženka1, Kokonut, včela, komantytapel, Giginka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem až zaskočenej jak máš stejné téma jako já

12.07.2010 01:33:00 | Kokonut

Moc hezky a moc smutny...

08.07.2010 21:45:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí