láska

láska

Anotace: láska je velké štěstí ale eště věší utrpení

Už svítá a já tu stojím sám
V ruce držím tvůj něžný vzkaz
Psala jsi mi o lásce že mě máš ráda
Ale přesto tu stojím sám a slzy mi tečou proudem
Těšil jsem se na tebe na ten poslední pohled

Místo tví tváře vídím jen racka
Jak krouží nad obzorem
Sleduju jeho pohyb jak tančí po obloze.
Tu přilétá jeho družka a začnou tančit spolu

Odvracuji svůj zrak
Připomíná mi to nás dva
Jak tančili jsme spolu poprvé
A tys mi něžně šeptala o lásce

Láskou si mě zranila
Víc než jsi zamýšlela
Lepší by bylo kdys mě bodla nožem
Než kdybys mě opustila
Prázdnota v mém nitru
Bolí víc než bodnutí nožem

Odhodlávám se to vše skončit
Vždyť mě tu už nic netíží
Opouštím tento svět
Jedním dlouhým skokem

V letu se otáčím tvou tvář vidím tam stát
Na tom místě osudným
Kde já před okamžikem eště stál
Ale tys tam před tím nebyla .
Ted už je pozdě a já opouštím tenhle svět
S láskou v srdci a pohledem na tebe .
Autor seh, 08.07.2010
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Snící čarodějka, al-pacino, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí