anděl smrti

anděl smrti

Anotace: i smrt si vybírá

Za oknem již slunko svítá
V mém srdci však stín přetrvává.
Tvůj smějící se obličej mám stále před sebou
Avšak po tobě tu není ani stopa
Ani sbohem jsi mi nestačila říci
Jen ses na mě usmála a byla jsi pryč

Z okna jsi mi zamávala a já s radostí začal ten osudný den
Kdy jsi mě opustila a ani sbohem jsi mi nedala
Já v práci zvedl ten osudný telefon
Který obalil moje srdce černou stuhou

Anděl smrti oznámil mi, že si tě vybral za nevěstu
Kterou si bere do svého hrobu
Já teď se slzami v očích klečím nad tvým hrobem
Chce se mi brečet, ale slzy mi už došli
Proč jen si jen byla tak krásná, že tě i smrt milovala?
Autor seh, 09.07.2010
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Snící čarodějka, Anjesis, Izza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice zajmavý námět...a velice pěkne zpracovaný...

27.01.2011 15:11:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí