Kráska v nesnázích

Kráska v nesnázích

Anotace: ...

V jednom severním městečku
na to malém kopečku
Bydlí Kráska v nesnázích
prý ji nic už neschází...

Každý den sní o Lásce
i při večerní procházce
Chtěla být prý listonošem
aby nedostala nikdy košem...

Nevěří v Lásku na první pohled
dokáže uvěřit sama sobě
K úsměvu jí postačí kytička
i z pampelišek maličká...

V očích má stále jas
ano,dokázal jsi to zas
Stačí jen Tvá přítomnost
a v nesnázích je minulost


Tvá Kráska na budoucnost!
Autor Kett, 13.07.2010
Přečteno 353x
Tipy 20
Poslední tipující: jedam, teo7322, Chico1, Linzerka, betmen71, Koza, sobý hnusec, mida, Psavec, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jsem tady.co nesnáze krásko? jsou pryč?:)Hezká Kačenko

17.07.2010 20:50:00 | Chico1

krásná, prostě Tvoje

14.07.2010 13:06:00 | Koza

krásná ST!

13.07.2010 21:27:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí