Myslím na Tebe

Myslím na Tebe

Anotace: Myslím na Tebe,a to i přes to,že bych neměla,nesmím!

Myslím na Tebe,vždy když zavřu oči,
zavřu,myšlenkami proplouvám,
vidím,jak svět se se mnou toči,
za své představy se omlouvám.

Myslím na Tebe,neustále i v noci,
zavřu,nenecháváš mě chladnou,
vidím jen,jak mě máš v moci,
proti tobě,šanci nemám žádnou.

Myslím,i tam kde nesmím,
zavřu,daleko od tebe sem,
vidím jen za sebou stín,
co pronásleduje mě a zem.

Myslím,snažím se utéct,
zavřu,nepustit ho k sobě,
vidím jen zlatou klec,
co otevíra se jen tobě.

Utíkam,ale utéct nemůžu,
zavřu,běžím rychle pryč,
vidim konec,to udělat můžu,
nikdo nezastaví můj chtíč...

Cítím,že padám z utesu,
zavřu,konec v nedohlednu,
vidim jak řikáš,já tě unesu,
nenechám tě černému dnu... Budu na Tebe čekat!
Autor Khiti, 14.07.2010
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí