Žena

Žena

Anotace: rytmus je tam špatný,ale takhle mně to prostě napadlo

Jsi žena která mne po dlouhé době,
nějakým způsobem přitahuje,
ale však nevědomě,
a já netuším jak.

Jak,to možná taky nevíš,
a jestli ano,tak já to vědět nechci,
a i když to třeba tak nevidíš,
tak já uvízl v tvé kleci.

V kleci kde jsem šťastnější než na svobodě,
kde mám vše co jsem si přál,
kde mám jenom tebe,
v té kleci chci zůstat,nechci být sám.

chci být jenom s tebou,
k tobě třeba i nadosmrti být připoután.
protože být s takovou ženou,
to jsem si ani v krásných snech nezdál.
Autor Dubínek, 16.07.2010
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: ta.cupka., Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak působí trošku zmateně, ale vypadá to (místy), že to byl záměr.

16.07.2010 08:24:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí