Slečinka(Zamilovaná)....

Slečinka(Zamilovaná)....

Anotace: hezky se to rýmuje...^^ jsem milí hezký 17-ti letý chlapec z přerova a umím skládat básničky... chtěla by mne nějaká sličná slečna ? :DD

Slečno, slečno, slečinko,...

Slečno, slečno, slečinko,
ty moje sladká pusinko,
já chtěl být s tebou,malinko
zatahat tě za tílko.
Ty má platonická milenko,
jedinečná, upřímná,
čiperná, né nevěrná.
Jsi jedinná nádherná,
ve tmě má jsi luerna.

Chci s tebou plouti životem,
užívat si za plotem,
když jsebou jsem tak luční kvítí,
v tvých zlatavých vlasech cítím,
topím se v tvých krásných očích.
A přenádherný smích,
zní v mých učích, v nocích bezesných.
Studíš mně jak jarní sních.
A mé srdce rychle buší,
mučíš mne slovy ze kterých,
zmlkne i zpěv v oblacích.

A pak z kytek vlčího máku,
upletu ti sněženku,
přidám tulipán a čerstvou mátu,
z tvého líčka sněženku.
Pak zapíchnu na nástěnku,
že k okolnímu světu,
necítím bez tebe nic,
zhrnu to teď v jednu větu,
miluji tě cím dál víc....
Autor Ice Gaze, 17.07.2010
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Alžběta., Muchula, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí