Vezmeš si mě, lásko moje?

Vezmeš si mě, lásko moje?

Anotace: Verunko??

Verunko,lásko moje milá...

V tento letní den,
Chtěl bych Ti o něco požádat,
Vím, že to není sen,
Proto nechci z lásky strádat,

Půl roku co jsme spolu ty a já,
Vím, že to není dlouhá doba,
Ale srdce hovoří jasněji než já,
A věř tomu že v tom není žádná zloba,

Mé city k tobě jsou zcela jasné,
Naše hvězdička na společném nebi,
Věřím tomu nikdy nezhasne,

Tímto Tě chci požádat o ruku,
Verunko, vezmeš si mě,
A dáme si spolu mnoho roků,
Dokud nás smrt nerozdělí,
A bůh nám společnou cestu v nebi udělí....
Autor Lumen, 19.07.2010
Přečteno 761x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí