Běžec

Běžec

Anotace: někteří kluci jsou věční běžci...

Zima,chlad
Holka hlaď
Mě za noci
Časem se všechno otočí
Světlo teplo muž
A v ruce nůž
S horkou krví
A život se dál mrví
tohle je tvá poslední cesta
Ale stejně jsi to dobře nesla
To břímě být mou slečnou jedinou
A neříkej že teď to bolí
Já nesypu ti rány solí
Jen máš běžce na trati
Kdo vypadne se vytratí
Autor MorrisonJim, 21.07.2010
Přečteno 361x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí