Báseň z níž mrazí

Báseň z níž mrazí

Anotace: ...

Jsem špatný básník nad řekou
A při básních jež měli být potěchou
Teď mrazí
Já měl sen o holce a baráku
Teď nabíjím si do praku
A lebku prorazím
Když leželo mi to zlatovlasé štěstí u nohou
A bylo mojí krásnou ozdobou
Já byl hlupák
A teď jsem sám blázen pod vodou
Ty dny už zpátky nebudou
Teď budu do hlíny srát
Holka měl jsem tě tak strašně rád
Autor MorrisonJim, 22.07.2010
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, Moniska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí