vnímaná

vnímaná

Anotace: ... a dál ? ...

.
vnímaná kultura

za půlku má tura
a za druhou kultu

a ta první je často za vola
kterému druhá z plna hrdla řve
sláva ti, ty ....

a fčil jsi se krásného hrdla zalek

tož hledáš snadnější útěchu

a socháš ji do dálek

plný až přes okraj
potichu znova jí
přiznáváš

jak jí ta nahota
šíleně sluší
.
Autor a_tao, 24.07.2010
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, isisleo, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ono je vnímat a být vnímán...

25.07.2010 13:06:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí