Pro mou lásku

Pro mou lásku

Anotace: Od mého bývalého kluka pro mně, po rozchodu.

Sbírka: Pro mou lásku

Mé srdce spaluje žár
a v duši mám jenom žal,
protože nejsi se mnou moje lásko
má jediná milovaná krásko.
Můj život ztrácí význam
sám v sobě se nevyznám,
má duše samotou strádá
proč nemáš mě už ráda.
Já stále zmírám touhou
proč tvá láska trvala jen chvíli pouhou
já po svém boku chci tě mít
a do konce života jen s tebou žít.
Dělat nic mě nebaví
kdo mou duši pobaví
kdo trápení mé zmírní
a obdaří mě svou přízní.
Stále po tobě toužím
svou duši žalem soužím
vedle sebe chci tě moc
sním o tobě každou noc.
Můj spánek klidný není
mou lásku k tobě nic nezmění
byla jsi má první a jsi jediná
na kterou myslím když usínám.
Stále čekám že se vrátíš
dobrou náladu mi navrátíš
miluji tě víc než si myslíš
a nevíš jak moc mi chybíš.

Tvůj stále tě milující Martin
Autor bublinka, 25.07.2010
Přečteno 445x
Tipy 5
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein, Květka Š., ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,úplně mi mluvíš z duše:-)Krásná otevřená něžná báseň,děkuji za ní!

25.07.2010 04:55:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí