Jsem jiná

Jsem jiná

Anotace: ....

V půlnoci v sobě bloudím
neustále se Tebou budím
Chtěla jsem Tvou vůni dýchat
tvé jméno na rtech zívat...


Byla jsem jen ve Tvé moci
probuzena do černé noci
Chtěla jsem Ti dát jen sebe
nechtěla jsem víc,než Tebe...

Když slunce začne svítit
jsem chycena ve Tvé síti
Marně se snažím odpoutat
nedokážu si Tě namlouvat...

Jen ve snech smím Tě hladit
a myšlenky Ti schladit
Když o mně začneš mluvit
vím,že mě musíš v sobě tlumit


Jsem prostě jiná... studu se marně vzpírám
Snad se ty rány zhojí...zůstaneme v zapomnění





vždyť to nic není......
Autor Kett, 25.07.2010
Přečteno 378x
Tipy 22
Poslední tipující: sobý hnusec, ajlonka, jedam, Linzerka, Koza, Niky88, Cucumber, mida, WAYWARD, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí...ST

30.07.2010 12:28:00 | ajlonka

Píšeš super.. ST

26.07.2010 10:13:00 | Koza

není to sice orginální koment
a snad se i opakuju, ale moment
.. ST a :-) Ti sem maluju
a každou tu baseň miluju :-)

25.07.2010 21:49:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí