Jablka z ráje

Jablka z ráje

Anotace: .................

Cítím se
jak kdybych spadl z jabloně z ráje
jen přežívám
dny, které kolem mě ubíhají
nevím, kde jsem
lidské trápení
chybí mi láska
karty mi nepoví
kde se ukrývá

plnovous zdobí mojí tvář
život je hořký
fernet dochází

pláč starých přízraků
raději budu ztracen ve svém vlastním bludišti
zapomenu na tebe
co se stalo, to je jen minulost

jedna kniha je dopsána…vím že tě miluji
Autor Vlk v rouše, 25.07.2010
Přečteno 301x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Lota, Laivindia, labuť, ta.cupka., padající do neznáma, Dota Slunská, Květka Š., Ejí, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsou to jablka poznání...

05.08.2010 22:36:00 | Lota

nikdy se nevzdávej! Knihy mají přece i více dílů, no ne? =)

26.07.2010 12:28:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí