Každým večerem

Každým večerem

Anotace: ...to bolí víc a víc. Kdyby to všechno šlo změnit, víš?

Snáší se tichý déšť
a ty uprostřed cest
modlíš se k Bohu o pomoc
i ve dne cítíš noc
a duše tvá opuštěná
dotýká se samotného dna
proč vždyť nejsi vinná
jen jsi trochu jiná
neb věřila jsi v nekonečnou lásku
vzpomínám, jak odpověděla jsi na otázku
co, když tě jednou zradí
řekla jsi jen „s tím si mé srdce neporadí“
teď je jeho zrada tak skutečná
a více než nádech mrazu, tvá odpověď má
vždyť ten co zradil, jsem já...
Autor Tom XVI, 26.07.2010
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí