Co to je láska

Co to je láska

Anotace: Co to je láska

Láska to není jen cit.
Láska to je mnohem, mnohem víc.
Láska to je souznění.
Láska to je porozumnění.
Láska to je akord duší.
Do kterého jak tympány srdce buší.
Láska - to slovo nelze definovat.
Láska to je druhého mít rád.
Autor bublinka, 26.07.2010
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí