vyznání

vyznání

Anotace: ...neukamenujte mne za to....není to báseň, jen momentální pocit, co ze mne vyplul......

Ha, musím se tak trochu v duchu smát
naivně myslel jsem si, že s myšlenkou na Tebe si už nebudu hrát
promiň drahá, já nevím, proč srdce své chtěl jsem Ti dát,
snad proto, že Tě chci, snad protože chci si jen hrát.....
já nevím, život můj je rozháraný a na každém rohu na lásku zkouším se ptát....
tak už přijď,
pojď lásko má.....
pojď a riskni to celé Své Já mi dát
možná tak vypadám, ale já nejsem zlý, chci jen ruku Tvou ve své hřát
tak přijď,
prosím, nechci už citům svým lát.......
víš přece, že vše co mohu, já dávno Tobě dal a ten zbytek, že chci Ti dopřát....
a třebas na pokračování...
Autor Lupinus, 11.11.2004
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí