Štěstí

Štěstí

Anotace: Vzniklo z šílenosti mé. Mějte pochopení :) A pro TEBE jsem něco do veršů skryl... Něco...

Kelímek radosti ochutnat chci,
Oči do nebe zabořit.
Cihelnou stěnu obejít,
Hory na sebe postavit!
Otrhat šaty zchozené,
Mýt srdénko ztemnělé...

Cítit teplo světla,
Ikdyž stíní celta.
Evakuovat se od všech...

!!!

Jiskry z kalené ocele,
Svary časem zrezivělé.
Inkoustem popsat chci...

Milovat se s časem.
Existovat!!!

Velikost světa mně děsí.
Šílenost všech chvil.
Exhibice pro pobavení.
Cokoliv bych zbil!
Kudy vede secta má?
Ochránit tě jen chci...

Darovat srdce zlaté!
Avokovat tvé myšlenky!
Jít po nejdelší trase.
A zahodit všechny sny...

!!!
Autor Pain, 03.01.2006
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky pěkné dílko,ale koukám poslední báseň si sem dal v lednu??teda,že se nestydíš,koukej sem naspat další z tvých pěkných dílek...těším se

24.04.2007 17:43:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí