PAPA VÁNOČNÍ?

PAPA VÁNOČNÍ?

Anotace: 25.12.05 - O JEDNOM KLUKOVI :-(

Co cítím v co věřím a co mám na tobě nejradši?
To vnitřní chvění tu krásu očí a úsměv, který mi nikdy nestačí!
Co bolí mě uvnitř a láme mi vaz?
Snad pocit, že skončí vše náhle a zas
bude tu temno a všude jen mráz.
Že nemáš mě rád tolik jak chci
a že trápí mě strach, že tak moc to chci.
Pak nekonečné blouznění a přemýšlení o ničem,
nutí mě trápit se a zahrávat si se svým snem.
Nakonec vždy usínajíce uvěřím,
že z rána krásného vše lépe promyslím!
Volně pak ulehnu plna sil naděje!
Nejhorší na tom je, že z rána jasného se nikdy nic neděje!!!
Autor AH, 03.01.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí